Sophie Studio side table – Misty Grey (H.45 cm)

119,95

Nu ook leuke side tables welke te combineren zijn met de Sophie stoelen en tafels. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Door haar strakke poten heeft deze side table een modern karakter.

 

Deze side tafel en de gehele Sophie serie zijn nu verkrijgbaar in bij Celeste Tuinmeubelen. Wij nodigen u graag uit om onze collectie te komen bezichtigen in de showroom.

Op voorraad

Beschrijving

Sophie Studio side table – Misty Grey (H.45 cm)

Welkom bij de Sophie familie! Nu ook leuke side tables die zijn te combineren met de Sophie stoelen en tafels. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Door haar strakke poten heeft deze side table een modern karakter.

Deze side tafel en de gehele Sophie serie zijn nu verkrijgbaar in bij Celeste Tuinmeubelen. Wij nodigen u graag uit om onze collectie te komen bezichtigen in de showroom.

 

Materiaal:

Kunststof

Kunststof is een materiaal wat zich uitstekend leent voor het gebruik van tuinmeubelen, omdat het gekenmerkt wordt door een hoge resistentie tegen verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt er voor dat u uw meubelen het gehele jaar door buiten kunt laten staan. Hierdoor kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van uw producten.

Hoe maak ik mijn kunststof tuinmeubelen schoon?

Doordat vuil zich niet kan bevestigen in de kern van het materiaal, kan het product ook eenvoudig gereinigd worden. Wat van belang is, is dat uw producten ongeveer twee maal per jaar schoon te maken met een zachte spons en warm water, zodat er ook op de oppervlakte geen kleurverschil door langdurig vastzittend vuil kan ontstaan.

 

Aluminium

Aluminium is een bijzonder metaal. Het Materiaal is licht van gewicht en heeft een zilveren glans. Het metaal weegt maar 1/3 van het gewicht van staal, maar het is:
• Even sterk en duurzaam
• Bestand tegen corrosie
• Licht van gewicht

Aluminium heeft de volgende voordelen:
• Het laat zich gemakkelijk vormen
• Het is erg stabiel van structuur.
• Het is erg goed bestand tegen wisselvallige weersomstandigheden zoals zon, regen en vorst

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat aluminium zeer geschikt is voor de toepassing van tuinmeubelen.

Hoe maak ik mijn aluminium tuinmeubelen schoon?

Aluminium tuinstoelen, ligstoelen, tuintafels en andere aluminium tuinmeubelen vergen weinig onderhoud, maar dienen regelmatig gereinigd te worden. Lichte vervuiling kan worden verwijderd met vloeibare zeep, warm water en een zachte borstel of spons. Gebruik geen schuurspons, harde borstel of agressieve reinigingsmiddelen, deze beschadigen het materiaal.

 

Specificaties:

  • Afmetingen: 45 x 45 x 45 cm
  • Materiaal tafelblad: HPL
  • Materiaal onderstel: aluminium

Extra informatie

Afmeting

Materiaal

,

Merk

Vorm

Lengte / Diameter (cm)

Kleur

Andere suggesties…