Sophie Pro Element Stacking Chair – Royal White

109,95

Sophie Pro Element Stacking Chair – Wanneer je een klein balkon of terras hebt is deze fauteuil uitermate geschikt! Deze prachtige en modern ogende dining vervaardigd uit een kunststof kuip en aluminium onderstel zit als gegoten. Het unieke aan deze kuip is dat deze is ontwikkelt voor het ultieme zitcomfort.

De Sophie stoelen zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Ga jij voor een neutrale kleur of liever een felle kleur rood? Deze stoelen zijn leverbaar in zes verschillende kleuren. De stoelen zijn mooi te combineren met een van onze Sophie tafels of teakhouten tafels. Deze fauteuil en de gehele Sophie serie zijn nu verkrijgbaar bij Celeste Tuinmeubelen. Wij nodigen u graag uit om onze collectie te komen bezichtigen in de showroom.

Op voorraad

Beschrijving

Sophie PRO Element stacking chair – Royal White

Sophie Pro Element Stacking Chair – Wanneer je een klein balkon of terras hebt is deze fauteuil uitermate geschikt! Deze prachtige en modern ogende dining vervaardigd uit een kunststof kuip en aluminium onderstel zit als gegoten. Het unieke aan deze kuip is dat deze is ontwikkelt voor het ultieme zitcomfort.

De Sophie stoelen zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Deze stoelen zijn leverbaar in drie verschillende kleuren. De stoelen zijn mooi te combineren met een van onze Sophie tafels of teakhouten tafels. Deze fauteuil en de gehele Sophie serie zijn nu verkrijgbaar bij Celeste Tuinmeubelen. Wij nodigen u graag uit om onze collectie te komen bezichtigen in de showroom.

 

Materialen:

Aluminium

Aluminium is een bijzonder metaal. Het Materiaal is licht van gewicht en heeft een zilveren glans. Het metaal weegt maar 1/3 van het gewicht van staal, maar het is:
•even sterk en duurzaam
•bestand tegen corrosie
•licht van gewicht

Aluminium heeft de volgende voordelen:
•het laat zich gemakkelijk vormen
•het is erg stabiel van structuur.
•het is erg goed bestand tegen wisselvallige weersomstandigheden zoals zon, regen en vorst

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat aluminium zeer geschikt is voor de toepassing van tuinmeubelen.

Hoe maak ik mijn aluminium tuinmeubelen schoon?

Aluminium tuinstoelen, ligstoelen, tuintafels en andere aluminium tuinmeubelen vergen weinig onderhoud, maar dienen regelmatig gereinigd te worden. Lichte vervuiling kan worden verwijderd met vloeibare zeep, warm water en een zachte borstel of spons. Gebruik geen schuurspons, harde borstel of agressieve reinigingsmiddelen, deze beschadigen het materiaal.

Kunststof

Kunststof is een materiaal wat zich uitstekend leent voor het gebruik van tuinmeubelen, omdat het gekenmerkt wordt door een hoge resistentie tegen verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt er voor dat u uw meubelen het gehele jaar door buiten kunt laten staan. Hierdoor kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van uw producten.

Hoe maak ik mijn kunststof tuinmeubelen schoon?

Doordat vuil zich niet kan bevestigen in de kern van het materiaal, kan het product ook eenvoudig gereinigd worden. Wat van belang is, is dat uw producten ongeveer twee maal per jaar schoon te maken met een zachte spons en warm water, zodat er ook op de oppervlakte geen kleurverschil door langdurig vastzittend vuil kan ontstaan.

 

Afmetingen:

  • Lengte: 59cm
  • Breedte (onderstel): 49cm
  • Breedte (kuip): 48,5cm
  • Hoogte: 84cm
  • Zithoogte: 44cm
  • Zitdiepte: 44cm

Extra informatie

Kleur

Materiaal

,

Merk

Andere suggesties…