Romeo stacking chair – Xerix

99,95

De Romeo tuinstoel is een stoel gemaakt van kunststof met een uniek design. Het materiaal kunststof is onderhoudsarm en daarom uiterst geschikt voor buitenshuis. De stoel is in het Royal White en Xerix te verkrijgen en kan goed worden gecombineerd met zowel een teak tafel als HPL tafel. Door de strakke vormen heeft de stoel een modern karakter.

Op voorraad

Beschrijving

Romeo stacking chair – Xerix

De Romeo is een stoel gemaakt van kunststof met een uniek design. Het materiaal kunststof is onderhoudsarm en daarom uiterst geschikt voor buitenshuis. De stoel is in het Royal White en Xerix te verkrijgen en kan goed worden gecombineerd met zowel een teak tafel als HPL tafel. Door de strakke vormen heeft de stoel een modern karakter.

 

Materiaal:

Kunststof

Kunststof is een materiaal wat zich uitstekend leent voor het gebruik van tuinmeubelen, omdat het gekenmerkt wordt door een hoge resistentie tegen verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt er voor dat u uw meubelen het gehele jaar door buiten kunt laten staan. Hierdoor kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van uw producten.

Hoe maak ik mijn kunststof tuinmeubelen schoon?

Doordat vuil zich niet kan bevestigen in de kern van het materiaal, kan het product ook eenvoudig gereinigd worden. Wat van belang is, is dat uw producten ongeveer twee maal per jaar schoon te maken met een zachte spons en warm water, zodat er ook op de oppervlakte geen kleurverschil door langdurig vastzittend vuil kan ontstaan.

 

Afmetingen:

  • Lengte: 54cm
  • Breedte (onderstel): 59,5cm
  • Hoogte: 83cm

Extra informatie

Materiaal

Merk

Kleur

Andere suggesties…