Cart

  • Geen producten in je winkelmand.
Outlet

Love Seat

559,00 279,00

Deze kleurrijke en stijlvolle Love Seat is een eyecatcher voor uw terras en is de perfecte stoel om in ontspanning te komen. Bij deze stoel zijn de kussens inbegrepen ( 1 zitkussen en 4 rugkussens ) en bestaat de stoel uit hoogstaand kunststof vlechtwerk (wicker).

 

Love Seat (inclusief kussens): Van 559,-  voor  279,-   (50% korting).

Meerprijs tafel (inclusief glastop): Van 179,-  voor  89,-   (50% korting).

Availability: Uitverkocht
Categorieën: , .
Vergelijk

Love Seat

Deze kleurrijke en stijlvolle Love Seat is een eyecatcher voor uw terras en is de perfecte stoel om in te ontspannen. Bij deze stoel zijn de kussens inbegrepen en bestaat de stoel uit hoogstaand kunststof vlechtwerk (wicker).

 

Love Seat (inclusief kussens): Van 559,- voor 279 ,-  (50% korting).

Meerprijs tafel (inclusief glastop): Van 179,-  voor 89,-  (50% korting).

 

Afmetingen

  • Love Seat: diameter van 85 cm
  • Tafel: diameter van 50 cm

 

Materiaal

Kunststof vlechtwerk:

Kunststof vlechtwerk (wicker) is uiterst populair en wordt onder andere veel gebruikt bij tuinmeubelen. Net als bij rotan, wordt er bij wicker gebruik gemaakt van vlechtwerk. Het verschil is echter dat wicker veel minder gevoelig is voor weersinvloeden en daardoor ook kleurvast en UV-bestendig. Wicker is daarom uiterst geschikt om te gebruiken bij tuinmeubilair.

Rotan vlechtwerk vermindert na verloop van tijd in kwaliteit en bij het kunststof product wicker is dit niet het geval. Kunststof vlechtwerk tuinmeubelen hebben de warme uitstraling die rotan meubelen ook hebben, maar zijn door het gebruik van kunststof onderhoudsarm. Hierdoor kunt u niet alleen in de zomer, maar het gehele jaar genieten van uw tuinmeubelen. Ook in de winter hoeft u uw wicker meubelen niet binnen te zetten. Schoonmaken doet u heel makkelijke met lauwwarm water en soda of een lichte alles reiniger.

 

 

Materiaal

Vlechtwerk

Merk

Celeste outdoor