Cart

  • Geen producten in je winkelmand.
Outlet

Kettler Lofttafel – Legato tuinset

1.105,00 829,00

De Kettler Lofttafel – Legato tuinset is een strak uitgewerkte tuinset van het merk Kettler. Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium en het blad is uitgewerkt in kunststof, waardoor de tafel gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen is. De Legato fauteuil is verstelbaar in vier standen, waardoor deze stoel uiterst geschikt is als zowel een dining fauteuil als een stoel om heerlijk in te relaxen.

Vergelijk

De Kettler Lofttafel – Legato tuinset is een strak uitgewerkte tuinset van het merk Kettler. Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium en het blad is uitgewerkt in kunststof, waardoor de tafel gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen is. de Kettler Lofftafel is tevens leverbaar in een 220 x 90 variant. De trendy Legato fauteuil is verstelbaar in vier standen, waardoor deze stoel uiterst geschikt is als zowel een dining fauteuil als een stoel om heerlijk in te relaxen. De Kettler Legato fauteuil is tevens leverbaar in een stapelbare variant en met een bijpassende hocker om uw voeten op te laten rusten.

Deze set bestaat uit:

1 x Kettler Lofttafel 165 x 90 cm

4 x Kettler Legato verstelbare fauteuil

 

Eigenschappen stoel

Weerbestending, onderhoudsvriendelijk

Materiaal frame: Aluminium

Materiaal zitten en rugleuning: Textileen weefsel

Maximale belasting: 120,0 kg

Extra: Aluminium armleuningen

Zitbreedte: 49,3 cm

Zithoogte: 44,7 cm

Materiaal:

Aluminium:

Licht, stabiel, buigzaam, elegant … De positieve eigenschappen die aan aluminium worden toegekend zijn talrijk. Bovendien biedt het ook veel voordelen bij de verwerkingstechniek. Het kan met vrijwel alle traditionele ambachtelijke methoden, zoals zagen, verspanen, lassen, slijpen en buigen in de gewenste vorm worden gebracht. Met deze veelheid aan voordelen is er nauwelijks concurrentie voor aluminium.

KETTLER maakt van dit edele metaal nog meer dan het is: Door de bewerking van het oppervlak door middel van een speciale poedercoating krijgen de aluminium frames niet alleen hun onvergelijkbare schittering, maar zijn ze ook onderhoudsvriendelijk en extreem ongevoelig voor weersomstandigheden. Het totaal van deze eigenschappen maakt van aluminium een uitstekend metaal voor tuinmeubelen.

Edele aluminium frames in fraaie belijning zorgen voor het puristisch-moderne design, dat bv. AVANCE zijn tijdloze karakter geeft.
In combinatie met het soepele en tegelijkertijd vormstabiele textileenweefsel ontstaat een unieke compositie van de wooncultuur.

Hier komen geselecteerde materialen, uitstekende afwerking en charmante vormen in esthetisch overtuigend symbiose samen.

Merk

Kettler

Materiaal

Aluminium

Andere suggesties…